x

قابل توجه همکاران محترم با توجه به ابلاغ بخشنامه جدید آزمون توجیهی کارمندان دولت و تاکید ویژه بر حضوری بودن و مراحل طولانی این دوره از سال ١٤٠٣، كه در آزمون جامع توجيهي ٣ اسفندماه شركت و نمره قبولي را كسب نمايند در غير اينصورت طبق بخشنامه جديد بايد در دوره هاي حضوري توجيهي مجدد شركت نمايند. تاريخ هاي مهم: آزمون جامع توجيهي حضوري: ٣ اسفندماه مهلت قبولي در آزمون هاي الكترونيك سامانه كارمند و دريافت تمامي تيك هاي سبز: ١٤ بهمن ماه مهلت ثبت نام در آزمون جامع: ٢١ تا ٢٤ بهمن ماه بازه زماني دريافت كارت ورود به جلسه: ١ تا ٣ اسفندماه زمان آزمون بسته اختصاصي توجيهي (فصل هفتم): هفته اول بهمن ماه (متعاقبا اطلاع رساني مي گردد). زمان آزمون غير حضوري جهت مشمولين (طبق بخشنامه شماره ١٠٣٥٦ روز ١٤٠٢/٠٤/٣١ ): ١٢ اسفندماه توجه توجه: بخشنامه آزمون جامع حضوري و غيرحضوري اسفندماه از طريق اتوماسيون متعاقبا ابلاغ مي گردد.

واحد روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان فلاورجان