راه اندازی مرکز جامع تکامل کودکان غرب استان در شهر قهدریجان

در تاریخ ۹ آذر ماه ۱۴۰۲در شهرستان فلاورجان ‌‌(شهر قهدریجان) مرکز جامع تکامل کودکان غرب استان راه اندازی شد. در این مراسم که با حضور مسئولین شهر و بخش قهدریجان و اعضای شورای اسلامی شهر قهدریجان حضور داشتند.جناب آقای دکتر پارسا معاون فنی مرکز بهداشت استان در جملاتی از اهداف راه اندازی این مرکز به عنوان دومین مرکز تکامل کودکان استان به ایراد سخن پرداختند در ادامه جناب آقای دکتر یقینی فوق تخصص مغز و اعصاب کودکان و مسول فنی مرکز؛ بخشهای مختلف مرکز را به حضار معرفی نموده و خواستار حمایت خیرین و مسئولین شهر و شهرستان فلاورجان از این مرکز شدند. در پایان جناب آقای دکتر فاطمی مدیر شبکه بهداشت و درمان فلاورجان از روند راه‌اندازی مرکز گزارشی را به مدعوین ارائه نمودند. مرکز تکامل کودکان دومین مرکز استان می باشد که با هدف پذیرش ،درمان و توانبخشی کودکان داری اختلال رشد و تکامل به همت خیرین و مرکز بهداشت شهرستان فلاورجان راه اندازی شده است و پاسخگوی کودکان دارای اختلال رشد ارجاعی از شهرستانهای غرب استان می باشد.شایان ذکر است در این آئین علاوه بر مسئولین محلی و شهرستان مدیر گروه سلامت خانواده و کارشناسان توسعه شبکه استان نیز حضور داشتند.

واحد روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان فلاورجان