جلسه آموزشی در خصوص خود مراقبتی سازمانی و تدوین و اجرای برنامه عملیاتی ، اصول تغذیه سالم در مدارس
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان شهرستان فلاورجان در تاریخ ۱۴۰۲/۱۱/۳۰ جلسه آموزشی در خصوص خود مراقبتی سازمانی و تدوین و اجرای برنامه عملیاتی ، اصول تغذیه سالم در مدارس، اهمیت مصرف لبنیات و نمک یددار تصفیه شده جهت مدیران و مراقبین سلامت مدارس شهرستان فلاورجان با همکاری واحدهای بهبود تغذیه و آموزش و ارتقای سلامت توسط خانم سلیمانی کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه و خانم جعفر دخت کارشناس آموزش سلامت برگزار گردید.