رفتن به محتوای اصلی
x

جلسه آموزشی در خصوص اهمیت مصرف لبنیات و نمک یددار تصفیه شده جهت پرسنل شاغل در کمیته امداد امام خمینی (ره) فلاورجان

به گزارش واحد روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان فلاورجان با توجه به چهاردهمین بسبج ملی تغذیه؛ در تاریخ ۱۴۰۲/۱۰/۲۸با همکاری کارشناسان واحدهای بهبود تغذیه و آموزش و ارتقای سلامت جلسه آموزشی در خصوص اهمیت مصرف لبنیات و نمک یددار تصفیه شده جهت پرسنل شاغل در کمیته امداد امام خمینی (ره) فلاورجان در آن اداره برگزار گردید.