اجرای طرح تشدید بازرسیهای مهندسی بهداشت محیط از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی
به گزارش واحد روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان فلاورجان در راستای اجرای طرح تشدید بازرسیهای مهندسی بهداشت محیط از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در سطح شهرستان فلاورجان در تاریخ ۱۴۰۳/۲/۲۷ کارشناسان واحد بهداشت محیط با نظارت و کنترل بر نحوه تولید آش و حلیم در واحدهای صنفی ، بهداشت مواد غذایی ، مواد اولیه مصرفی و لوازم و وسایل بهداشتی کار ، در این راستا آموزشهای لازم به متصدیان فروش ارائه دادند . لازم به ذکر است در این بازدید میدانی حدود ۳۰ کیلو گرم انواع مواد غذایی غیر قابل مصرف کشف و ضبط و سپس معدوم گردید .