برنامه کوه گشت

در تاریخ۹۸/۳/۳۰برنامه کوه گشت همراه با صرف صبحانه سالم در محل کوه صفه برگزار شد.در این برنامه که با حضور  آقای دکتر بهرامی کیا مدیر محترم شبکه ، آقای مهندس محمدی معاون محترم بهداشتی شبکه و جمعی از مسئولین و پرسنل محترم شبکه برگزار شد، حاضرین در این برنامه پس از کوهپیمایی بر سر مزار شهدای گمنام به قرائت فاتحه پرداختند.این برنامه با تاکید مدیرمحترم شبکه بر لزوم انجام فعالیتهای ورزشی توسط پرسنل و توجه به سلامتی آنان هر ماهه برگزار میگردد.

دستورالعمل اجرایی رزرو خوابگاه تهران

دستورالعمل اجرایی رزرو خوابگاه تهران:

اطلاعیه مرکز بهداشت استان در مورد راه های جلوگیری از برق گرفتگی هنگام رعد و برق

ارسال شده در ۱۳۹۸/۳/۲۷ - ۱۲:۴۵

مرکز بهداشت استان طی اطلاعیه ای در ارتباط با وقوع رگبار، رعد و برق و صاعقه در استان اصفهان و پیامدها و آسیب های متعاقب آن، موارد زیر را در جلوگیری از برق گرفتگی هنگام رعد و برق، برای اطلاع عموم اعلام می دارد:

- در هنگام رعد و برق اگر داخل آب هستید و یا در جای خیس ایستاده و یا نشسته اید، فوراً به خشکی بروید.
- از نزدیک شدن و ایستادن کنار درختان بلند، خودداری نمایید.
- از وسایلی مانند وسایل شخم زنی، چوب ماهیگیری، دوچرخه، موتورسیکلت، تراکتور و ... فاصله بگیرید.
- اگر در فضای باز، یک اتاقک یا کلبه وجود دارد، از رفتن به داخل آن اجتناب کنید.
- به دره، گودال یا جای کم ارتفاع بروید.
- روی زمین دراز نکشید.
- از روی پل عابر پیاده عبور نکنید.
- اگر موهایتان سیخ شده است احتمالاً نشانه وجود جریان الکتریسیته در اطراف شما می باشد، پس خم شوید دست ها را روی گوش بگذارید و با حالت خمیده راه بروید.
- اگر داخل منزل هستید از شیشه ها، پنجره و درب ها، گوشی تلفن، پریزهای برق و شوفاژ فاصله بگیرید.
- بدن فردی که دچار صاعقه زدگی شده است، الکتریسیته ندارد، بنابراین از دست زدن به بدن ایشان هراس نداشته باشید و کمک های لازم را انجام دهید.

کمیته بهداشت مدارس

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان فلاورجان در تاریخ ۹۸/۳/۲۷ کمیته بهداشت مدارس با حضور آقای سهرابی مدیریت محترم آموزش و پرورش شهر پیربکران ، آقای مهندس محمدی معاون محترم بهداشتی شبکه بهداشت شهرستان فلاورجان ، جمعی از مسئولین محترم واحدهای بهداشتی و کارشناس محترم آموزش و پرورش پیربکران با مسوولیت واحد محترم سلامت نوجوانان و جوانان و مدارس شهرستان فلاورجان در سالن شماره ۲ این شبکه برگزار گردید .

در این جلسه حول محور سنجش دانش آموزان اول ابتدایی در پایگاههای سنجش و معاینات پایه های چهارم و هفتم و دهم سال تحصیلی ۹۸-۹۹ و همچنین اوقات فراغت دانش آموزان مفصلا بحث و تبادل نظر صورت گرفت .

برگزاری کلاس اقدامات مواجهه با ریختن مواد عفونی در آزمایشگاه

سومین جلسه کارگروه سلامت وامنیت غذایی و اولین کمیته عالی جامعه ایمن شهرستان در سال۹۸

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان شهرستان فلاورجان سومین جلسه کارگروه سلامت وامنیت غذایی واولین کمیته عالی جامعه ایمن شهرستان در سال۹۸ با حضور معاون محترم سیاسی اجتماعی فرمانداری شهرستان،آقای دکتر بهرامی کیا مدیر محترم شبکه بهداشت ودرمان شهرستان ،کارشناس محترم امور فرهنگی واجتماعی فرمانداری، و جمعی از مسئولین محترم سازمانهای مختلف شهرستان در تاریخ۹۸/۳/۲۶در محل سالن اجتماعات فرمانداری برگزار شد .دستور کار جلسه کارگروه سلامت وامنیت غذایی به شرح ذیل:
۱_بررسی مصوبات جلسه قبل
۲_ بیماری مشترک انسان ودام
۳_روز جهانی بدون دخانیات
۴-ارائه عملکرد ماه مبارک رمضان
( دستور کار کمیته عالی جامعه ایمن بشرح ذیل
۱-بررسی مصوبات قبل
۲- ارائه گزارش زیر کمیته ها
۳_ گزارش اقدامات جامعه ایمن در سال۹۷
۴-ارائه گزارش در زمینه آمار غرق شدگی و مداخلات مربوطه

کارگاه آموزشی بسته جدید خدمتی کودک سالم ویژه پزشکان دولتی تحت پوشش شبکه بهداشت ودرمان شهرستان فلاورجان با حضور سرکار خانم دکتر هاشم زاده معاون محترم درمان شبکه بهداشت ودرمان زرین شهر بعنوان مدرس  مورخ ۹۸/۳/۲۶در سالن شماره یک شبکه بهداشت ودرمان شهرستان فلاورجان برگزار شد.در این کارگاه انتظارات بسته جدید خدمتی ارائه سپس اشکالات اجرایی برنامه سلامت کودکان مطرح شد.

جلسه ساماندهی وضعیت ایستگاه های کنترل فشارخون شهرستان

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان شهرستان فلاورجان امروز یکشنبه ۲۶ خردادماه۹۸ ، جلسه ساماندهی وضعیت ایستگاه های کنترل فشارخون با حضور آقای دکتر بهرامی کیا مدیر محترم ،آقای مهندس محمدی معاون محترم بهداشتی و سایر اعضا در دفتر مدیریت شبکه بهداشت و درمان تشکیل شد.
در این‌جلسه گزارش فعالیت ایستگاه ها مورد بررسی قرار گرفت و مداخلات لازم پیش بینی شد .

هفته ملی بدون دخانیات؛ ۲۵تا۳۰خردادماه

هفته ملی بدون دخانیات؛  ۲۵تا۳۰خردادماه
 روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان شهرستان فلاورجان

چهارمین جلسه ناظرین طرح بسیج ملی فشار خون

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان شهرستان فلاورجان چهارمین جلسه ناظرین طرح بسیج ملی فشار خون با حضورآقای دکتر بهرامی کیا مدیر محترم شبکه بهداشت ودرمان شهرستان فلاورجان،آقای مهندس محمدی معاون محترم بهداشتی شبکه وکلیه ناظرین محترم این طرح مورخ ۹۸/۳/۲۵در سالن شماره دو برگزار شد.در این جلسه وضعیت خدمات ارائه شده در ایستگاههای ثابت وسیار بررسی و تصمیمات لازم بمنظور افزایش ثبت خدمات در سامانه گرفته شد.در پایان درصد انجام سنجش فشار خون به تفکیک مراکز وپایگاهها ارائه وتصمیمات لازم بمنظور افزایش درصد سنجش فشار خون در واحدهای تحت پوشش اتخاذ گردید.

صفحه‌ها

اشتراک در شبکه بهداشت و درمان فلاورجان RSS

فلاورجان  بلوار طالقانی - شبکه بهداشت و درمان فلاورجان - تلفن ۵-۳۷۴۲۱۱۰۱ - شماره فکس : ۳۷۴۲۲۷۲۷

آدرس تلگرام