گرامیداشت هفته ملی کودک

به مناسبت گرامیداشت هفته ملی کودک (۲۰-۱۴ مهر) به همت شبکه بهداشت و درمان شهرستان فلاورجان وبا همکاری کانون و پرورش فکری کودکان شهرستان مراسم جشنی با حضور آقای مهندس محمدی معاون  محترم بهداشتی شبکه ،مسئول  محترم واحدسلامت خانواده ،کارشناس محترم برنامه کودکان و واحد سلامت روان  همراه با برنامه های آموزشی پیشگیری از سوانح و حوادث در کودکان،کودک آزاری وآموزش دهان و دندان به کودکان و مادران حاضر در این مراسم برگزار و در پایان جلسه آموزشی جوایزی به قید قرعه به مادران اهداء گردید.

همچنین از کلیه کودکان معاینه دهان و دندان بعمل آمد و هدایایی به آنان اهداء شد.

اجرای برنامه پایش سلامت افراد بالای ۳۰ سال در منطقه گارماسه

با هماهنگی و پیگیری واحد امور مشارکت های اجتماعی شبکه و با همکاری فرمانداری شهرستان ، شهرداری مرکزی ، مدیریت آموزش و پرورش و واحد های مبارزه با بیماری ها ، بهبود تغذیه جامعه ، تعدادی از مراقبین سلامت و کانون جهادی قلب سفید ، روز جمعه مورخ ۲۰/۰۷/۱۳۹۷ برنامه پایش سلامت افراد بالای ۳۰ سال در مدرسه شهربانوی گارماسه اجرا شد.

در این برنامه علاوه بر سنجش وضعیت سلامت حدود ۳۰۰ نفر از جمعیت تحت پوشش مرکز خدمات جامع سلامت گارماسه ، آموزش سبک زندگی سالم ، توزیع رسانه های آموزشی ، مکمل ، مسواک و خمیر دندان و معرفی برنامه های تحول نظام سلامت در حوزه بهداشت انجام شد.

اطلاعیه

قابل توجه کلیه پرسنل شبکه بهداشت ودرمان شهرستان فلاورجان پیرو نامه ذیل خواهشمنداست در صورت امکان با فرمانداری شهرستان همکاری واقدامات لازم را مبذول فرمائید.

جلسه آموزشی تغذیه نوزادان نارس

جلسه آموزشی تغذیه نوزادان نارس مورخ ۲۵مهر  جهت مراقبین دولتی و ۲۸مهر جهت مراقبین شرکتی برگزار میگردد.

گرامیداشت هفته ملی کودک

بمناسبت هفته ملی کودک توسط پرسنل شبکه بهداشت ودرمان شهرستان فلاورجان در خصوص پیشگیری از سوانح و حوادث در کودکان وکودک آزاری ،به کودکان و مادران حاضر در کانون پرورش فکری کودکان قهدریجان آموزش داده شد و پس از آن معاینه دهان ودندان توسط دندانپزشک انجام ودر پایان جوایزی به کودکان اهدا شد.

گرامیداشت هفته سلامت بانوان ایرانی

به مناسبت هفته سلامت بانوان ایرانی، (۲۴ تا ۳۰ مهرماه )  مدیر محترم شبکه آقای دکتر بهرامی کیا  و آقای مهندس محمدی معاون محترم بهداشتی شبکه از زنان شاغل در  شبکه بهداشت و درمان  شهرستان فلاورجان و تعدادی از زنان شاغل در   بیمارستان امام خمینی (ره)، با اهدائ شاخه گل  قدردانی نمودند.

گرامیداشت هفته سلامت بانوان ایران

" حرکت، برای سلامت زنان "

۲۴تا۳۰ مهرماه

عناوين و محورهای اطلاع رسانی و آموزش در روزها ی هفته ملی سلامت بانوان ایران در سال ۹۷ به شرح زیر می باشد:

فعالیت جسمانی زنان، در هر زمان و هر مکان

سه شنبه ۲۴مهر

قلیان پدیده ای تلخ و زیانبار در زندگی زنان

چهار شنبه ۲۵مهر

زنان مدیران تغذیه خانواده از مزرعه تا سفره

پنج شنبه ۲۶مهر

استفاده بهینه از شبکه های اجتماعی و کاهش آسیب های آن

جمعه ۲۷ مهر

سرطان های زنان قابل پیشگیری و درمان

شنبه ۲۸ مهر

تامین حقوق سلامت زنان، ضامن سلامت خانواده

یکشنبه ۲۹ مهر

پیشگیری از رفتارهای پرخطر و عفونتهای آمیزشی

دوشنبه ۳۰مهر

روز جهانی کاهش اثرات بلایای طبیعی

۲۱مهرماه روز جهانی کاهش اثرات بلایای طبیعی گرامی باد.
( واحد مدیریت خطر بلایا )

جلسه آموزشی وبینار سلامت روان در دوران بارداری(۱)

جلسه آموزشی وبینار سلامت روان در دوران بارداری(۱) ویژه بهورزان محترم مورخ۹۷/۷/۲۳ برگزار میگردد.

برگزاری چهارمین برنامه کوه گشت

چهارمین برنامه کوه گشت درتاریخ ۹۷/۷/۱۹همراه با صرف صبحانه سالم در محل کوه صفه با حضور آقای دکتر بهرامی کیا مدیر محترم شبکه بهداشت و درمان شهرستان فلاورجان ، آقای مهندس محمدی معاون محترم بهداشتی و جمعی از سالمندان محترم بازنشسته ،مسئولین ستادی و پرسنل محترم شبکه برگزار شد، حاضرین در این برنامه پس از کوهپیمایی بر سر مزار شهدای گمنام به قرائت فاتحه پرداختند.دراین برنامه مدیرمحترم شبکه بر لزوم انجام فعالیتهای ورزشی و مصرف مکملهای کلسیم _د و ویتامین د در دوران سالمندی وشرکت آنان در برنامه کوه گشت که هر ماهه برگزار میگردد تاکید نمودند.ضمنا در این مراسم:.۱_بمناسبت هفته ملی قلب عروق توسط واحد مبارزه با بیماریها شعار هفته تبلیغ وتوسط واحد سلامت خانواده وجمعیت تعدادی قرص کلسیم د و ویتامین د بین سالمندان توزیع و جوایزی به رسم یادبود از طرف مدیریت شبکه به ایشان اهداشد.
۲_ بمناسبت هفته ملی کودک توسط واحد سلامت خانواده وجمعیت به کودکان پرسنل نیز جوایزی اهدا شد.

۳-بمناسبت هفته سلامت بانوان،شعار هفته با عنوان "حرکت ،برای سلامت زنان" تبلیغ شد.

صفحه‌ها

اشتراک در شبکه بهداشت و درمان فلاورجان RSS

فلاورجان  بلوار طالقانی - شبکه بهداشت و درمان فلاورجان - تلفن ۵-۳۷۴۲۱۱۰۱ - شماره فکس : ۳۷۴۲۲۷۲۷

آدرس تلگرام